top of page

INFORMACION RRETH CMIMIT

*Një Mercedes të 2019, E Class E220, Estate, Automatike, UK Regjistruar;

*Garanci nga prodhuesi deri në 31 Janar 2022;

*Veshje të brëndëshme sportive ngjyrë te zezë;

*Mbajtëse për dy tableta;

*Në gjëndje perfekte;

*Disqe të reja dhe ferrota të frenave të parme dhe të pasme origjinale dhe të sapo montuara;

*89400 Milje;

*MOT deri në Dhjetor 2022;

*Fituesi duhet te paguaj taksat dhe dokumentat e makines përpara se ta përdori atë ne rrugë.

LMT R3.jpg
bottom of page