top of page

INFORMACION

PSE NJË SHORTE?

Për shkak të krizes së shkaktuar nga Kovidi dhe Brexit ne pësuam një surprizë të pakëndëshme me anë të së cilës kuptuam që një Mercedes E class (me një vit garanci të mbetur) nuk mund të shitet me cmimin real, ndoshta për shkak te blerësve të fuqishem (Taksit dhe shoferëve të transportit të anijeve) të cilët nuk kanë mundur të punojnë.

Kjo makinë kur ështe blerë e re ka kushtuar 43.249 GBP, dhe duke konsideruar ofertat që kemi patur që janë rreth 15.000, ne e konsiderojmë jo normale të humbasim 28.000 GBP të vleres se saj në më pak se 2 vjet.

Morëm vendimin ta vendosim ne shorte.

Ne kemi dy makina identike dhe në qoftë se shorteu i parë do tr ketë sukses, gjithashtu dhe makina tjetër do të ofrohet me shorte.

 

FATË TË MBARË!

bottom of page